Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

Az autóápolás alapjai Brilliance tisztítószerekkel:

Hogyan tartsd rendszeresen tisztán és karbantartottan az autódat?

Az autóápolás nemcsak esztétikai kérdés, hanem a jármű hosszú élettartamának megőrzését is szolgálja. Egy tiszta és jól karbantartott autó nemcsak szebb, de hosszabb távon is megbízhatóbb.

Külső tisztítás: Az autó rendszeres mosása alapvető, hiszen az időjárás, por és szennyeződések károsíthatják a fényezést.

Használj Brilliance kézi autósampont vagy a Brilliance Sampon és viasz 2 az 1-ben terméket.

Hogyan döntsd el, melyik megfelelőbb a számodra? Itt van néhány tipp:

4+1 érv amellett, amiért a Brilliance Sampon és viasz 2 az 1-ben a kedvenced lesz:

  • Egyfázisban tisztít és csillogóvá varázsolja az autót, így időt és fáradtságot is spórolsz vele
  • Esőben is akár 4 órán át megtartja lepergető hatását
  • Cseppmentesen szárad
  • Üvegfelületeken sem hagy nyomot
  • +1: Környezetbarát összetétel

Brilliance Kézi autómosó sampon

  • A Brilliance kézi autómosó ideális a házi autómosáshoz is, mivel használata rendkívül egyszerű.
  • Erősen habzik, ezért erőfeszítés nélkül varázsolja tisztává autódat, viszont a kezedet sem szárítja, ami nemcsak a hölgyek számára üdvözítő tulajdonság.
  • Egyszerű, de nagyszerű tisztítószer, amivel ragyogóan tiszta lesz a kocsid, akár egy kis városi járgányról, akár egy családi, esetleg egy elegáns üzleti négykerekű büszke tulajdonosa vagy.

Plusz TIPP, hogy kézi autómosóval is cseppmentes legyen a karosszéria:

  • Mindig árnyékban mosd le az autót
  • Mosás után mikroszálas törlőkendővel töröld át a felületeket

Szélvédő tisztítására: BRILLIANCE ABLAKTISZTÍTÓ (HÍGÍTÓS FLAKONBAN) 0,75 L 

Karbantartás: Az autó megfelelő karbantartása elengedhetetlen a problémamentes működéshez. Rendszeresen ellenőrizd az olajszintet, a fékeket és a gumik állapotát. Ne hagyd figyelmen kívül a szűrők cseréjét sem.

Az autóápolás némi időráfordítást igényel, de meghálálja magát. Egy ápolt autó nemcsak jobban néz ki, de értékállóbb is marad.

Brilliance Bogároldó: Hatékony megoldás a makacs szennyeződések ellen

Az autók szélvédőjén és karosszériáján megtapadt bogarak és rovarmaradványok eltávolítása nemcsak esztétikai kérdés, hanem a fényezés megóvása szempontjából is fontos. A Brilliance bogároldó kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, hogy hatékonyan és gyorsan tisztítsa meg az autó felületét anélkül, hogy kárt tenne a fényezésben.

Főbb jellemzők:

  1. Erőteljes hatás: A Brilliance bogároldó képes a legmakacsabb rovarmaradványokat is eltávolítani, amelyek hagyományos mosószerekkel nehezen jönnének le.
  2. Kíméletes a fényezéshez: Bár erős tisztító hatású, a Brilliance bogároldó kíméletes az autó fényezéséhez, így rendszeres használata nem okoz karcolásokat vagy fakulást.
  3. Egyszerű használat: Permetezd a tisztítandó felületre, hagyd hatni néhány percig, majd egy puha szivaccsal vagy ronggyal töröld le a maradványokat. Végül öblítsd le bő vízzel.

Miért érdemes használni?

A bogarak és rovarok maradványai savasak lehetnek, amelyek hosszú távon károsíthatják az autó fényezését. A Brilliance bogároldó rendszeres használata megakadályozza ezt, és hozzájárul az autó megjelenésének és értékének megőrzéséhez.

Ez a termék ideális választás mindenkinek, aki szeretné autóját mindig tisztán és ápoltan tartani, különösen a nyári időszakban, amikor a rovarok gyakrabban kerülnek a karosszériára.

Belső tisztítás: A belső tér ápolása is fontos.

Használj Brilliance tisztítószereket az ülésekhez és a műszerfalhoz, valamint ne felejtsd el porszívózni a szőnyegeket.

A légkondicionáló rendszer tisztítása is kulcsfontosságú az egészséges levegőminőség érdekében.

BRILLIANCE FELÜLETÁPOLÓ ÉS TISZTÍTÓSZER 500 ml

A Brilliance Felületápoló és tisztítószer kitűnően használható fém, fa és műanyag felületekre. Egy fázisban ápol és tisztít. A felületen védőréteget képez és hatására a fa bútorok szép selyemfényűek lesznek, élettartamuk megnő. A rozsdamentes, (INOX) acél és eloxált felületek is selyemfényűek lesznek, illetve az ujjlenyomatokat is könnyebb eltávolítani a kezelés után (pl.: liftek külső és belső burkolatáról). Autók műanyag bevonatainak ápolására is alkalmazható, megtisztítja a felületet és ápolja is azt! Nem lesz irracionálisan fényes a felület.

BRILLIANCE FELÜLETÁPOLÓ KRÉM BŐRRE 500 ml

A megújult Brilliance Felületápoló krém bőrre felújítja a bőr felületeket, a felület selyemfényű lesz, de nem ragacsos. Tisztítja és ápolja a felületet egyszerre, használat után az ujjlenyomatok sem látszanak meg. 100%-ban környezetbarát termék, mivel kőolajszármazék mentes összetételű. Újdonsága a kiváló minőségű olajokban rejlik.

 

Nézz körül webáruházunkban, ahol minőségi tisztítószerekből és Öko termékekből válogathatsz Te is kedvedre.
Ráadásul számos akcióval, csomagajánlatokkal is várunk! 🙂 

www.tisztitoszermarket.hu