Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

A tökéletes felületápolás négy pillére

Brilliance felületápolók

A mindennapi életben elengedhetetlen, hogy otthonunk és használati tárgyaink tiszták és jól karbantartottak legyenek. Ehhez nem csak megfelelő tisztítószerekre van szükség, hanem olyan speciális ápolószerekre is, amelyek biztosítják a felületek hosszú távú védelmét és szépségét. A Brilliance termékcsalád négy kiemelkedő tagja – a Brilliance INOX Felületápoló, a Brilliance Bőrápoló,a Brilliance Felületápoló és tisztítószer, a Brilliance Alkoholos fertőtlenítő – ezt a célt szolgálja, és kiváló megoldást kínál minden felület ápolására és tisztítására.

Brilliance INOX felületápoló krém: A csillogó rozsdamentes felületek titka

A rozsdamentes acél felületek szépsége és eleganciája elvitathatatlan. Azonban ahhoz, hogy megőrizzék fényüket és ellenálljanak a mindennapi szennyeződéseknek, különleges ápolást igényelnek. A Brilliance INOX felületápoló krém egy kifejezetten rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószer, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, ujjlenyomatokat, miközben megakadályozza a további szennyeződések lerakódását. A Brilliance INOX Felületápoló krém nem hagy csíkokat, portaszító hatású és védőréteget képez a felületen, amely hosszú távú védelmet biztosít.

A termék használata rendkívül egyszerű: első lépésben, felrázás után a krémet nyomja a felületre, függőleges felületek esetén egy rongyra vagy papírtörlőre, majd kenje el a felületen. Második lépésben egy kis idő elteltével törölje át újra,amikor már szép fényes lesz a felület. Portörlés közben is használható.  Az eredmény azonnal látható: a felületek újra ragyogóak és tiszták lesznek, mintha újak lennének.

 

Brilliance Bőrápoló krém: A bőr felületek megújulása

A bőr bútorok és kiegészítők eleganciát és luxust sugároznak, ám megfelelő ápolás hiányában gyorsan veszíthetnek fényükből és rugalmasságukból. A Brilliance Bőrápoló olyan speciális összetevőket (növényi olajokat) tartalmaz, amelyek mélyen táplálják és hidratálják a bőrt, visszaadva annak eredeti puhaságát és fényét. A felület selyemfényű lesz, de nem ragacsos.

A termék alkalmazása első lépésben, felrázás után a krémet nyomja a felületre, függőleges felületek esetén egy rongyra vagy papírtörlőre, majd kenje el a felületen. Második lépésben egy kis idő elteltével törölje át újra,amikor már szép fényes lesz a felület. Portörlés közben is használható. A Brilliance Bőrápoló nem csak tisztítja a bőrt, de védőréteget is képez, amely megakadályozza a repedéseket és kiszáradást. Rendszeres használatával a bőr bútorok és kiegészítők hosszú távon megőrzik szépségüket és tartósságukat.

Brilliance Felületápoló és tisztítószer (bútorápoló is): A fa,fém,műanyag felületek tökéletes tisztasága és védelme

A fa bútorok melegséget és természetes szépséget visznek otthonunkba. Ahhoz, hogy ezek a felületek hosszú távon megőrizzék állapotukat, rendszeres és megfelelő ápolásra van szükség.

A Brilliance bútorápoló kifejezetten fa felületek tisztítására és ápolására lett kifejlesztve. Kitűnően használható fém, fa, műanyag felületekre. Egy fázisban ápol és tisztít. A felületen védőréteget képez és hatására a bútorok szép selyemfényűek lesznek,élettartamuk megnő.

A rozsdamentes (INOX) acél és eloxált felületek is selyemfényűek lesznek, illetve az ujjlenyomatokat is könnyebb eltávolítani a kezelés után (pl.liftek külső és belső burkolatáról).

Autók műanyag bevonatainak ápolására is alkalmazható, megtisztítja a felületet ugyanakkor portaszító hatása van.

Használati utasítás: Vigyük fel a felületre a Brilliance Felületápoló és tisztítószert. Egy puha ronggyal vagy papírtörlővel bekenjük a felületet és hagyjuk megszáradni. Ekkor még csíkos lehet a felület. Száradás után könnyedén fényesre töröljük.

Brilliance Alkoholos fertőtlenítő: Hatékony védelem a kórokozók ellen

A tisztaság és higiénia fenntartása a mindennapi életben különösen fontos, különösen a mai világban, ahol a fertőzések megelőzése és a baktériumok elleni védelem kiemelt szerepet kap. A Brilliance Alkoholos Fertőtlenítő egy olyan termék, amely kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, hatékony és gyors megoldást kínálva a kórokozók elleni küzdelemben.

Gyors és hatékony fertőtlenítés

A Brilliance Alkoholos Fertőtlenítő magas alkoholtartalmának köszönhetően gyorsan és hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Ezáltal biztosítja a tiszta és higiénikus környezetet otthonunkban, munkahelyünkön vagy bármilyen más helyen, ahol szükség van a fertőtlenítésre. Az alkoholos összetevők azonnal hatnak, így percek alatt elérhető a kívánt tisztaság és védelem.

Sokoldalú felhasználás

A Brilliance Alkoholos fertőtlenítő rendkívül sokoldalúan használható. Alkalmas  különféle felületek, például konyhai eszközök, fürdőszobai berendezések (pl.WC ülőke), ajtókilincsek, és egyéb gyakran érintett tárgyak fertőtlenítésére is. 

Alkalmazható MAGASFÉNYŰ konyhaszekrények tisztítására is. 

Egyszerű használat

Permetezze a Brilliance Alkoholos fertőtlenítőt hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre, eszközre. Ezt követően várja meg a hatásidőt (min. 1 perc – szelektív virucid hatás eléréséhez 5 perc), majd törölje át papírtörlővel vagy száraz ronggyal.

Környezetbarát megoldás

A Brilliance elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért alkoholos fertőtlenítője olyan összetevőkből készült, amelyek biztonságosak a környezetre. A termék nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így nyugodtan használhatjuk a mindennapokban, anélkül, hogy aggódnunk kellene a környezeti hatások miatt.

Összegzés

A Brilliance termékcsalád használatával otthonunk minden része ragyogóan tiszta és gondozott lesz, miközben megőrzi természetes szépségét és tartósságát.

A Brilliance termékekkel a tisztaság és ápoltság új szintre emelkedik, biztosítva a tökéletes eredményt minden egyes alkalommal.

Nézz körül webáruházunkban, ahol minőségi tisztítószerekből és Öko termékekből válogathatsz Te is kedvedre.
Ráadásul számos akcióval, csomagajánlatokkal is várunk! 🙂 

www.tisztitoszermarket.hu