Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

A Tisztítószer Market fizikai boltjában és az online térben megtalálható webáruházában számtalan Brilliance termék kerül értékesítésre(kis és nagykereskedelemben egyaránt) A vásárlóink többször osztják meg a véleményüket a Brilliance különböző termékeivel kapcsolatban. Milyen Brilliance termék vélemények hangzanak el üzletünkben? Hogyan vélekednek az emberek a Brilliance tisztítószerekről, fertőtlenítőszerekről, mosószerekről? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány gondolatot.

Brilliance termékekről néhány gondolat

A Brilliance cég 1995 –ben indult hódító útjára. Napjainkra nem csak az ipari szegmens használja a termékeiket, hanem a mindennapok embere is. A folyamatos magas színvonalú termékfejlesztésnek köszönhetően a termékpalettájukban megtalálhatók a tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, mosószerek, mosogatószerek, zsíroldók és még számos termék, amely segíti a tiszta környezet megteremtését. A felhasználási területek között olyan iparágakat lehet megemlíteni, mint a vendéglátás (nagykonyhák, éttermek), ipari takarítás (takarítócégek), fodrászatok, szerelő műhelyek, ipari létesítmények. A termékről számos vélemény formálódik meg napi szinten az ipari és otthoni felhasználókban egyaránt.

Ipari felhasználók véleménye a Brilliance termékekről

A Tisztítószer Market számos ipari ügyfelet szolgál ki a magánszemélyek mellett. Az általuk elmondott vélemények közül most bemutatunk hármat:

  • A nagyüzemű konyhánkban napi szinten kell eltávolítani a sütő, főző edényzetekről és eszközökről a használat során rárakódott zsiradékot. A régebbi zsíroldóinkkal az volt a probléma, hogy nagy mennyiséget kellett használni, hogy az edények csúszásmentesek legyenek. Ráadásul néhány munkatársunk nem bírta ezeknek a termékeknek az illatát. A Brilliance zsíroldójával ezeket a problémákat kiküszöböltük. Kevesebb kell belőle, kellemes illatú és a HACCP előírásoknak is tökéletesen megfelel. Most már csak ezt a típusú terméket használjuk.
  • A tisztítóipari vállalkozásunk számos irodaházat és kisebb irodát is takarít. Az elvárások velünk szemben a tisztaság, fertőtlenítés és a kellemes illat. Régebben ezeket az elvárásokat több különböző vegyszer segítségével tudtuk megvalósítani. A Brilliance fertőtlenítőszerek és tisztítószerek segítségével képesek voltunk az eredményt kevesebb termékkel is elérni. Így számunkra ez költséghatékonynak bizonyult, ráadásul a partnereink is elégedettek.
  • Könyvelő irodánkat magunk takarítjuk már a kezdetek óta. A 100 négyzetméter meg tudjuk oldani, így nem kell külön pénzt költeni a takaríttatásra. Számtalan vegyszerrel próbáltuk elérni, hogy tisztaság mellett kellemes illat is legyen az irodában. Néhány éve került a kezünkbe az egyik munkatársunk révén a Brilliance alkoholos felmosója. Azóta kizárólag ezt használjuk. Kellemes illat, kevés kell belőle és így sokáig elegendő.

Háziasszonyok véleménye a Brilliance termékekről 

Üzletünkben számtalan háziasszony fordul meg naponta. A klasszikus Brilliance fertőtlenítőszertől a vízkőoldókon át a mosogatószerig szinte mindent kipróbálnak. Az általuk elmondott véleményeket most röviden összegezzük:

  • Zsíroldó: hideg-meleg zsíroldó, kiválóan oldja a zsírt és nem büdös!
  • Vízkőoldó és tisztítószer: bármilyen vízkővel szemben hatékony, fugára, csempére is használható!
  • Kézkímélő mosogatószer: nincs illata, viszont nagyon erős zsíroldó, tényleg csillog tőle az elmosott edény-evőeszköz.
  • WC olaj: rendszeres használatával kiváltja az eddig használt Bref/Domestos golyót, és a légfrissítőket, az egész helyiségben illatozik, nem engedi lerakódni az újabb víz és húgykövet.
  • Duguláselhárító: gyorsan hat, már egyszeri használat után is valóban megszünteti a dugulást.
  • Olívaszappan: tartós használata mellett elhagyták a testápolót, tusfürdőt, kézkrémet, kiváltja ezeket, gyerekek is használhatják.
  • Penészölő: kültérre és beltérre is használható, nem annyira büdös,mint a Szavó.
  • Felületápoló és tisztítószer: ez valójában a legjobb bútorápoló, csillogott tőle a bútor és tényleg portaszító (4-5 napig meg sem látszott rajta).
  • BioBrill ÖKO Általános tisztító és felmosószer: nagyon jó illata van.

Záró gondolat a Brilliance termékekről

Az elmúlt évek során azt tapasztaljuk, hogy a Brilliance termékek szépen lassan az ipari felhasználóktól átgyűrűznek a családok otthonába. Itt már nem csak a mosogatószerek, penészölők iránt van kereslet, hanem a fertőtlenítők, mosószerek és egyéb tisztítószerek iránt is. A vásárlói vélemények (ipari, magánszemély) egybehangzóan dicsérik a Brilliance termékeket. A kellemes illat, a kiváló hatékonyság és jó ár/érték miatt kedvelik a vásárlók. Ha Ön szeretne Brilliance terméket vásárolni, akkor nézze meg a webáruházunk kínálatát, amiben az BioBrill és Brilliance termékek teljes kínálatát megtalálja.