Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

JOLLY JOKER TERMÉK

Brilliance ÖKO Univerzális tisztítószer:

A sokoldalú megoldás otthonod tisztán tartásához

A tisztítószerek piacán egyre nagyobb figyelmet kapnak az ökológiai, környezetbarát termékek.

A Brilliance ÖKO univerzális tisztítószer kiemelkedő példa arra, hogyan lehet hatékony tisztítást elérni anélkül, hogy káros anyagokkal terhelnénk környezetünket és egészségünket. Ez a termék kiválóan alkalmazható különféle felületeken, így ideális választás otthonok, irodák, sőt akár kültéri eszközök tisztítására is. Lássuk, milyen területeken nyújt megoldást!

Bútorok tisztítása, ablakpárkány tisztítás

A Brilliance ÖKO univerzális tisztítószer különösen hasznos a bútorok tisztításában. Kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket a fa, fém, műanyag és üveg felületekről egyaránt, anélkül, hogy kárt tenne az anyagban. Használatával a bútorok tiszták és fényesek maradnak, miközben megőrzi természetes szépségüket. Csak fújd a felhígított tisztítószert (ÖKO Univerzális tisztítószer hígítós flakonban) egy tiszta rongyra, és töröld át a bútorokat.

Csempék és padlók tisztítása

A fürdőszobák és konyhák tisztán tartása különösen fontos, hiszen ezeken a helyeken gyakran találkozunk makacs szennyeződésekkel. A Brilliance ÖKO hatékonyan oldja fel a csempe- és padlófelületeken megjelenő zsíros foltokat, vízkövet és egyéb lerakódásokat. Az univerzális tisztítószer nem hagy maga után ragacsos maradványokat, így a felületek tiszták és csúszásmentesek maradnak.

Kárpittisztítás és folttisztítás

A kárpitozott bútorok és szőnyegek esetében a foltok eltávolítása mindig kihívást jelent. A Brilliance ÖKO erre is megoldást kínál! Legyen szó ételfoltról, italról vagy akár a mindennapi használatból eredő piszokról, ez a tisztítószer hatékonyan lép fel ellenük. Alkalmazása egyszerű: permetezd közvetlenül a foltra, majd egy nedves ronggyal finoman dörzsöld át. A kárpit friss illatú és foltmentes lesz, miközben a tisztítószer összetétele nem okoz károsodást az anyagban.

Ráadásul még a zsírkréta eltávolítására is tökéletesen alkalmazható.

Kerékpártisztítás

A Brilliance ÖKO tisztítószer kültéren is kiválóan teljesít, például kerékpárok tisztításakor. Segítségével gyorsan megszabadulhatsz a kerékpáron lerakódott portól, sártól és zsírtól. A tisztítószer nem csupán a váz, hanem a lánc és egyéb alkatrészek tisztítására is alkalmas, mivel nem tartalmaz olyan kemikáliákat, amelyek károsíthatnák a fémet vagy a festett felületeket. Használata egyszerű: fújd a tisztítószert a kerékpárra, hagyd hatni néhány percig, majd töröld le egy tiszta ronggyal vagy öblítsd le vízzel.

Miért válaszd a Brilliance ÖKO univerzális tisztítószert?

A Brilliance ÖKO univerzális tisztítószer nemcsak hatékony, hanem környezetbarát is. Összetevői biológiailag lebomlanak, így használata nem terheli a környezetet. A tisztítószer nem tartalmaz mérgező anyagokat, így biztonsággal alkalmazhatod az otthonodban, akár kisgyermekek vagy háziállatok jelenlétében is.

Összességében a Brilliance ÖKO univerzális tisztítószer egy sokoldalú, megbízható és környezetbarát megoldás, amely segítségével bútorokat, csempéket, kárpitokat, kerékpárokat és még babakocsit is tisztán tarthatsz. Ha szeretnél egyetlen tisztítószert használni számos különféle feladathoz, miközben védenéd a bolygót, akkor ez a termék tökéletes választás számodra.

 

Nézz körül webáruházunkban, ahol minőségi tisztítószerekből és Öko termékekből válogathatsz Te is kedvedre.
Ráadásul számos akcióval, csomagajánlatokkal is várunk! 🙂 

www.tisztitoszermarket.hu