Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

A Brilliance „B” brandje: Speeder tisztítószerek 

 Kedvezőbb árú, de még MINDIG hatékony és eredményes tisztítást biztosító tisztítószerek.

Speeder Alkoholos felmosó CSERESZNYE/VIRÁG illat

Biztonságos és hatékony tisztítás kisállatok mellett is

A tiszta és higiénikus otthon fenntartása mindenki számára fontos, de különösen azok számára is, akik kisállatokat tartanak. A padlók rendszeres tisztítása nem csak esztétikai kérdés, hanem az egészségünk szempontjából is elengedhetetlen, hiszen a por, a szennyeződések és a baktériumok könnyen felgyűlhetnek. A Speeder Alkoholos felmosó egy olyan innovatív tisztítószer, amely nemcsak hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, hanem teljes mértékben biztonságos kisállatok mellett is.

Miért válasszuk a Speeder Alkoholos felmosót?

A Speeder Alkoholos felmosó különlegessége a formulájában rejlik. Az alkohol alapú összetétel gyorsan és hatékonyan tisztít, miközben antibakteriális hatást biztosít. A termék ideális a kemény felületek, például a csempe, linóleum, parketta vagy akár a laminált padlók tisztítására is. Az alkohol gyorsan elpárolog, így a felület pillanatok alatt száraz és tiszta lesz, ragacsos réteg nélkül.

Kisállatok mellett is biztonságos

Amikor kisállatok, például kutyák vagy macskák vannak a háztartásban, különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy a használt tisztítószerek ne jelentsenek veszélyt rájuk. Sok háztartási tisztítószer tartalmaz olyan vegyszereket, amelyek mérgezőek lehetnek az állatok számára, különösen, ha a padlón maradt vegyszermaradványokat lenyalják a mancsaikról.

A Speeder Alkoholos felmosó ezzel szemben olyan formulával készült, amely nem hagy veszélyes maradványokat. Mivel alkoholalapú, a tisztítószer gyorsan elpárolog, így a padlón semmi sem marad, ami ártalmas lehetne a kisállatok számára. Fontos azonban, hogy a felmosott felületeket hagyjuk teljesen megszáradni, mielőtt az állatok újra hozzáférnének.

A tisztítás élménye könnyedén

A Speeder Alkoholos Felmosó nemcsak biztonságos, de használata is rendkívül egyszerű. Csak hígítsd fel a terméket a használati utasítás szerint, majd alkalmazd a szokásos felmosóval. Az alkoholos összetételnek köszönhetően nem kell hosszú ideig várni, hogy a padló megszáradjon, így gyorsan visszatérhetsz a napi teendőkhöz, és nem kell tartanod a csúszós felületektől sem.

Illat és frissesség

Az alkohol mellett a Speeder Alkoholos felmosó kétféle illatban is (virág/cseresznye) kellemes illatot is biztosít.                         A friss illat nem tolakodó, mégis hosszan tartó frissességet kölcsönöz az otthonodnak. Ez különösen fontos azok számára, akik kisállatok mellett élnek, hiszen a tisztítószer nemcsak a szennyeződéseket, de az esetleges kellemetlen szagokat is semlegesíti.

Összegzés

A Speeder Alkoholos felmosó kiváló választás minden háztartás számára, különösen akkor, ha kisállatok is élnek az otthonban. Hatékonyan tisztít, antibakteriális hatást biztosít, és ami a legfontosabb: teljesen biztonságos az állatok számára. Ha szeretnéd, hogy az otthonod tiszta, friss és biztonságos legyen a négylábú családtagjaid számára is, a Speeder Alkoholos felmosó a tökéletes megoldás.

Speeder Duguláselhárító – Gyors és hatékony megoldás a makacs dugulások ellen

A Speeder Duguláselhárító egy erőteljes tisztítószer, amely hatékonyan oldja fel a konyhai és fürdőszobai lefolyókban felgyülemlett zsírt, hajszálakat és egyéb lerakódásokat. Használata egyszerű: csak öntsd a lefolyóba, várj 20 perc-2órát, majd öblítsd le bő forró vízzel. A termék erős formulája gyorsan megszünteti a dugulást, így nincs szükség hosszas várakozásra vagy szerelőre. A Speeder Duguláselhárító nemcsak hatékony, de biztonságosan alkalmazható a legtöbb csőhálózatban is, így bátran használhatod, amikor szükséges.

Speeder Kéztisztító paszta gyógyiszappal 

Természetes és hatékony tisztítás

A Speeder Kéztisztító paszta gyógyiszappal egy természetes alapanyagú tisztítószer, amely kíméletesen, de hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, például olajat, zsírt és festéket a kezekről. A gyógyiszap természetes tisztító és bőrápoló hatásának köszönhetően nemcsak tisztít, hanem táplálja is a bőrt, megőrizve annak puhaságát és hidratáltságát. Ideális választás mindennapi használatra vagy nehéz, koszolós munkák után is, amikor a kéznek alapos, de kíméletes tisztításra van szüksége.

Érvek a Speeder Gyógyiszapos paszta mellett:

Gyógyítja és regenerálja a bőrszövetet
Fájdalom csillapító hatás
  Segíti a sebhelyek eltüntetését
Eltávolítja a méreganyagokat a bőrből
Segíti a bőrsejtek oxigénfelvételét
Gyulladáscsökkentő hatás 

Speeder Kéztisztító paszta gyógyiszappal fő összetevője a Pannon őstenger több tízezer éves, vulkanikus eredetű üledéke. Tegyen egy borsónyit a szennyezett kézbe, alaposan dörzsölje be, majd alaposan mossa le a kezét.

Használat: Tegyen egy borsónyit a szennyezett kézbe, alaposan dörzsölje be, majd alaposan mossa le a kezét.

 

Nézz körül webáruházunkban, ahol minőségi tisztítószerekből és Öko termékekből válogathatsz Te is kedvedre.
Ráadásul számos akcióval, csomagajánlatokkal is várunk! 🙂 

www.tisztitoszermarket.hu