Debrecen, Szombathi István utca 17.

Háztartási Vegyiáru

Kis- és Nagykereskedés

Az elmúlt évek során egyre nagyobb igény mutatkozik a hölgyek és urak részéről is az adalékmentes kozmetikumok iránt. Ebben, hazánkban élen jár a Florin cég termékpalettájába tartozó Dermaflora termékcsalád. A termékportfólióban megtalálhatók az arcápolók, dezodorok, folyékony szappanok, tusfürdők, samponok, testápolók, kézkrémek, stiftek. Milyen véleményeket formálnak meg a vásárlók a Dermaflora termékekről? Miért érdemes vásárolni Dermaflora terméket a vásárlók szerint? Mostani írásunkban erről osztunk meg hasznos információkat.

Florin, a Dermaflora termékek megalkotója.

Kevesen tudják, hogy a Dermaflora termékcsaládot az 1957 –ben alapított és mai napig 100% magyar érdekeltségű Florin nevezetű cég hívta életre. A termékfejlesztés során a vállalkozás célja az volt, hogy olyan terméket alkosson, amely káros anyag mentes, allergén mentes és ezáltal az érzékeny bőrűek is használhatják.

A Dermaflora termékcsalád jellemzője.

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékcsalád egyedi különlegessége, hogy káros anyag mentesallergén mentes, ugyanakkor optimális mennyiségben tartalmaz természetes, szenzitív hatóanyagokat és bőrvédő, hidratáló alapanyagokat, így kiválóan alkalmasak allergiában szenvedőknek, érzékeny bőrűeknek illetve egyéb egészségtudatos vásárlóknak. Ennél a termékcsaládnál nem találhatunk az összetevőkben olyan anyagokat, mint alumíniumsókat, illatallergéneket, alkoholt, parabént, színezékeket, aldehidet, kőolajszármazékot, klórtartalmú biocideket.

Milyen véleményeket fogalmaznak meg a hölgyek a Dermaflora termékekről?

A Tisztítószermarketben vásárló hölgyek számtalan esetben mesélik el tapasztalataikat a Dermaflora termékekkel kapcsolatban. Ezekből most összegyűjtöttünk néhányat és megosztjuk írásunkban.

DERMAFLORA 0% FOLYÉKONY SZAPPAN.

Régóta küzdök a folyékony szappanok által okozott kézszárazsággal. A munkahelyi szappanok sokszor annyira kiszárítják a kezemet, hogy folyamatosan kézkrémmel kellett hidratálnom a bőrömet. Mikor a barátnőm felhívta a figyelmemet a Dermaflora folyékony szappanra, legyintettem. Csak egy újabb, marketingfogás. A férjem vett otthonra egy flakonnal és két nappal később azt tapasztaltam, hogy tényleg nem szárad ki a kezem. Azóta ezt használom a férjemmel együtt.

DERMAFLORA 0% TESTÁPOLÓ.

Olyan testápolóra vágytam, amiben nincsenek káros anyagok. Hajlandó voltam kiadni érte több pénzt, mert az egészségem mindennél többet ér.  Egy cikkben olvastam a Dermaflora testápolóról. Megvásároltam. Tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy kellemes illatú gyorsan beszívódó, testápoló.

DERMAFLORA 0% ALOE VERA GÉL.

Tavaly kezdtük el használni. Kifejezetten napégés miatt vásároltam, mert fehérbőrű, kékszemű, szőke hajú csaj vagyok, aki gyakran leég. Amit észrevettünk a használat során, hogy a napégés mellett igen jó használható például csípésekre és epilálás után is.

DERMAFLORA 0% MICELLÁS VÍZ SENSITIVE WITH MSM.

Fiatalként nagyon sokat küzdöttem a bőrömmel. Régen nagyon zsíros volt és folyamatosan pattanásokat, aknét is eredményezett. A Dermaflora Micellás víz segítségével sokat javult a bőröm állapota.  Most már jelentősen csökkent a zsírosodás és a pattanások száma is. Végre nyugodtan merek elmenni egy buliba vagy rendezvényre és nem kell attól félnem, hogy a pattanások miatt megszólnak. Szerintem ez egy igen jó arctisztító!

DERMAFLORA 0% TUSFÜRDŐ ALOE VERA.

Mindig tusfürdő párti voltam. Szeretem, mert kellemes illatot nyújtanak a bőrnek és nem szárítanak úgy, mint egy szappan. A Dermaflora tusfürdőjét kifejezetten azért választottam, mert tudatos vásárló vagyok és az egészségemre sokat áldozok.

Milyen véleménnyel vannak az urak a Dermaflora termékekről?

Sokan nem is gondolnák, hogy a Dermaflora termékek nem csak a hölgyek között aratnak sikereket, hanem a férfiak között is elég népszerűek. A férfiak kicsit szégyenlősebbek, mikor megkérdezzük őket a termékekről. Néhányuktól azonban kaptunk választ. Íme, ezek közül kettő.

DERMAFLORA 0% FOR HIM ROLL-ON.

Férfiként gyakran használok stiftet és Roll – ont is a mindennapokban. Sajnos sok esetben nincs időm két tárgyalás között átöltözni és rossz érzés, ahogy verejtékezik a hónaljam. A Roll – ont ezért szeretem. Sokat olvastam ezekről a termékekről, mielőtt váltottam a régiről. A káros anyag mentesség nekem fő szempont, mert a rosszabb minőségű termékektől kipattogzik a bőröm. A Dermaflora Roll – onját és stiftjét is azért használom, mert jó tesz a bőrömnek és az illata is megfelel az igényeimnek. A srácoknak a munkahelyen is sokszor ezt ajánlom. 🙂

DERMAFLORA 0% FOR HIM TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON.

Egészségmániás vagyok! Odafigyelek az étkezésemre, alakomra és a bőrömre. Hetente többször is konditerembe járok. Az edzés utáni zuhanyozáshoz kerestem olyan terméket, ami kellemes illatú és tusfürdő és sampon egyben. A Dermaflora terméke minden igényemet egy flakonban megvalósította. Kellemes az illata és a fürdéshez, hajmosáshoz is kivalló, ráadásul nincsenek benne káros összetevők. A terem mellett már otthon is ezt használom.

Záró gondolat a Dermaflora termékekről.

Az elmúlt évek során egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a káros anyag mentes szépségipari termékek iránt. Üzletünkben és webáruházunkban is egyre több hölgy és úr vásárolja meg a Dermaflora termékcsalád termékeit. A véleményük egybehangzó. A termékek minősége, illata, állaga kifejezetten előnyös a használója részére. Azok az emberek, akik szkeptikusak voltak a kipróbálás során, mára egyre több terméket vásárolnak a Florin cég termékeiből. Ha ön szeretne a személyes higiéniai termékek között allergénmentes terméket vásárolni, akkor megteheti üzletünkben vagy a Dermaflora termékpalettát felvonultató webáruházunkban.